top of page

Group

Public·26 members

Atacul Psi Argesanu Pdf Download


Atacul PSI - O carte de Ovidiu Dragos Argesanu
Atacul PSI este o carte scrisă de Ovidiu Dragos Argesanu, un autor român specializat în domeniile paranormalului, spiritualității și terapiilor alternative. Cartea a fost publicată în anul 2010 și este disponibilă pentru descărcare gratuită pe internet. Cartea abordează tema atacurilor psihice, adică a influenței negative pe care o pot avea unele persoane sau entități asupra altora prin intermediul minții, energiei sau magiei. Cartea prezintă diferite tipuri de atacuri psi, cum să le recunoști, cum să te aperi și cum să le vindeci. Cartea se bazează pe experiența personală a autorului, care susține că a fost victima unor astfel de atacuri și că a reușit să le depășească prin metode spirituale și terapeutice.


Download Zip: https://jinyurl.com/2w4rmK


Cartea este structurată în șapte capitole, fiecare dintre ele având un titlu sugestiv: Argument, Atacul PSI între știință și magie, Atacul PSI la nivel fizic, Atacul PSI la nivel mental, Atacul PSI la nivel spiritual, Atacul PSI la nivel social și Atacul PSI la nivel planetar. Fiecare capitol conține informații teoretice și practice despre fenomenul atacului psi, precum și exemple concrete din viața autorului sau a altor persoane. Autorul își exprimă opiniile personale despre cauzele și consecințele atacurilor psi, dar și despre soluțiile posibile pentru a le contracara. Autorul folosește un limbaj simplu și accesibil, dar și termeni specifici din domeniile psihologiei, parapsihologiei, fizicii cuantice, religiei sau ezoterismului.


Cartea este destinată tuturor celor care se simt afectați de atacuri psi sau care sunt interesați de acest subiect. Cartea poate fi utilă celor care vor să își dezvolte abilitățile paranormale, celor care vor să se protejeze de influențe negative sau celor care vor să ajute pe alții în situații dificile. Cartea nu este recomandată celor care au o minte închisă sau care nu cred în existența fenomenelor paranormale. Cartea nu este nici o sursă științifică sau academică, ci o expresie a experienței și viziunii personale a autorului.


Dacă vrei să citești cartea Atacul PSI de Ovidiu Dragos Argesanu, o poți descărca gratuit în format PDF de pe internet. Există mai multe surse online unde poți găsi cartea, cum ar fi [Academia.edu], [Archive.org] sau [Archive.org]. Tot ce trebuie să faci este să introduci titlul cărții în motorul de căutare și să alegi una dintre opțiunile disponibile. Apoi poți deschide fișierul PDF și să începi lectura. Sperăm că această carte îți va fi de folos și îți va oferi informații interesante și utile despre atacurile psi.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page