Dana - Am Nimic Fara Tine
By 2002, Nălbaru's musical aspirations made her decide to leave the HI-Q and start her own solo-career.[8] While still hosting television shows, Dana creates her first solo-album in 2004, called Zbor (Fly), followed soon by Intra in joc (Get in the game) in 2005, accompanied by four videos. The first for Zbor (Fly), then the very optimist La-la-la, after this, the ballad Am nimic fara tine (I have nothing without you). Her fourth video was made for the main song play Intra in joc (Get in the game) associated with the eponymous album.[9]
Dana - Am nimic fara tine
Toate bune si frumoase, numai ca daca nu ai inclus un citat n-am idee la ce te referi. Am user pe Wikipedia engleza, iar pe cea romaneasca o editez destul de rar cat sa nu ma intereseze sa-mi fac cont si aici. Te rog mai da-mi un mesaj in care sa-mi aduci aminte exact ce cuvinte am folosit, deoarece realmente nu mai tin minte. Banuiesc ca e ceva in legatura cu articolul sus-mentionat, dar sunt sigur ca n-am zis nimic de genul in articolul propriu-zis, ci pe pagina de discutie (unde nu a postat absolut nimeni in afara de mine). Caz in care imi cer scuze daca am ofensat, insa de la o refulare intamplatoare pana la ceea ce e definit de majoritatea lumii ca "vandalism" e cale lunga. O sa fiu mai grijuliu cand postez, insa te rog sa fii si tu mai grijuliu cu cuvantul "vandalism" - nu e deloc placut sa stai sa editezi wikipedia pe timpul tau, incercand sa adaugi informatii utile pentru toata lumea si sa te trezesti etichetat ca vandal.Posibil chiar mai neplacut decat obscenitatea ocazionala in engleza.
Iubesc tot ce e legat de limba, limbaj, semne, sunete, imagini si, in general, tot ce tine de comunicare. Ma intereseaza peisajul comunicarii cu toate nuantele lui si foarte rar il privesc in cheie axiologica. Ma las in voia unei excesive curiozitatii constitutive si urmaresc spectacolul limbii fara sa-i iau in calcul si nici in seama valoarea, spune Dani. 041b061a72